jueves, 3 de septiembre de 2015

Al Dr. "Rubén Gil", per una tasca incansable!


Dono gràcies al nostre Déu perquè m’ha donat l’oportunitat de conèixer a un fill seu, Rubén Gil, Pastor de l’Església Baptista de l’Escala, i també li dono les gràcies, de tot cor, a Rubén, a “Mi Pastor”, per haver-me donat l’oportunitat de conèixer-nos, d’escoltar els seus missatges i d’haver après, durant tots aquests anys, les raons més importants de la meva vida i la de la meva família.

El Butlletí, de nom “Enoc”, va ser una de les tantes creacions del Dr. Rubén Gil, després d’arribar a l’Escala, vaig tenir contacte amb ell i em va convidar a participar de la seva Església. Un temps després de conèixer-nos va treure profit de les meves aptituds com a dissenyador i vam acordar publicar un Butlletí que informi de les activitats de l’Església del carrer de Gràcia, aquest de forma especial tornem a publicar una edició més.

El seu treball des de la Ràdio de l’Escala, des de l’any 2000, és digne de ser emmarcat, molt reconegut per la gent del poble. És un personatge molt conegut per tot el poble de l’Escala, a més que la seva persona és reconeguda per totes les institucions i organismes d’aquesta petita vila: “és el Pastor de l’Església Evangèlica”, diuen tots els qui li troben pel carrer. 

Apreciat amic, apreciat conseller, apreciat germà, apreciat pare, molt apreciat i Excel·lentíssim Pastor. Els títols no parlen de la persona, és la persona de Rubén Gil la que parla pel seu propi pes, un Doctor de la vida, i Doctor de la Paraula de Déu.

Les seves publicacions, llibres i participacions en les activitats d’aquest món protestant l’han posat en un lloc inaccessible, on solament podria arribar un altre Rubén Gil, i això és impossible. Rubén Gil és únic, i solament Déu podria crear un altre similar.

L’espai d’aquest article es fa curt quan es tracta d’explicar la seva trajectòria, però no podem deixar de mencionar el que encara fa amb la Ràdio l’Escala. Ja fa més de 15 anys que va començar amb el programa “Un desafiament a la consciència”, i encara té força i molta il·lusió en la seva continuïtat, perquè, com diu ell, “tot això li dóna més vida”.

Felicitats amic i Dr. Rubén Gil, preguem per tu i per la teva dona Araceli, perquè sabem i coneixem de la vostra felicitat i amor en les vostres vides, que sàpigues que volem tenir-vos per molt de temps més, i esperem que sigui el nostre Déu el que et digui fins quan.

Que Déu et beneeixi i que per molt de temps més puguis estar al nostre costat amb tota la teva saviesa.

Pedro Torres  - Yolanda Vilagut

Nota: reproducció de l'article de portada del Butlletí ENOC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario